Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: Ανακοίνωση ΕΛΓΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι ο Ε.Λ.Γ.Α. απέστειλε, σήμερα, τον “Πίνακα Διοικητικού Ελέγχου-Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού”,  για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΟΕ “ΕΤΗΣΙΟ 2017”, στον οποίο περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν την αίτηση χορήγησης ενίσχυσης καθώς επίσης και τα πορίσματα εκτίμησης ζημίας των δικαιούχων παραγωγών τού Διαμερίσματος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

Ο Πίνακας είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για τριάντα (30) ημέρες, δηλαδή μέχρι την 15/8/2020 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημίας του. Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για πόρισμα του μέσα στην παραπάνω προθεσμία των τριάντα (30) ημερών.

Παρακαλούντο όλοι οι αιτούντες – παραγωγοί να προσέλθουν στο Δημοτικό κατάστημα Πτολεμαϊδας στην κ. Δήμητρα Γούπου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να υπογράψουν την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση, απαραίτητη για την χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης.

 

O Ανταποκριτής ΕΛΓΑ

 

ΓΟΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Tagged

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.