Πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομάνου σε Γενική Συνέλευση

Περιεχόμενο

koman

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομάνου,  σύμφωνα με το καταστατικό , προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην γενική συνέλευση , η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου επί της οδού  Δεσμοίνης 3 στην Πτολεμαΐδα,  στις 16/10/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 7 μ.μ .

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

  1. Απολογισμός δράσης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Έγκριση πεπραγμένων
  4. Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου
  5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για νέο διοικητικό συμβούλιο και εξελεγκτικής επιτροπής
  6. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών

Επισημαίνεται  ότι αυτή η γενική συνέλευση είναι η πρώτη και σε περίπτωση μη απαρτίας , η επόμενη θα γίνει την επόμενη  Κυριακή στις 23/10/2016 και ώρα 7μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Εορδαίας .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Τουρτούρης Ηλίας                                                                                                                                             Πέλλα Αναστασία

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !