Προσφορά Αγάπης από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας! (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πέρσι τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας αποφάσισε να δαπανήσει ένα ποσό από το ταμείο για να αγοραστούν δώρα και να προσφέρει λίγη χαρά σε όλα τα παιδιά της παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Φέτος αποφασίστηκε να δαπανηθεί το ίδιο ποσό στο ειδικό σχολείο ΑΜΕΑ της πόλης μας που δόθηκε  με την παρουσία του 15μελούς συμβουλίου και των προέδρων των τμημάτων.

Επίσης, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μαζί με τα παιδιά τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος (ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ευχή σε μαθητή του σχολείου μας) αγοράζοντας μερικά αστεράκια για να τα χρησημοποιήσουν όπως θέλουν τα παιδιά, αλλά και μερικά για να στολίσουν όλοι μαζί ένα εξωτερικό σημείο του σχολείου μας, ως ένδειξη υποστήριξης του συγκεκριμένου οργανισμού από το σχολείο μας αλλά και φιλανθρωπικής δράσης των ίδιων των παιδιών!

Έτσι, την Πέμπτη 21/12/2017 οργανώθηκε μια μικρή γιορτή με προσφορές των καταστημάτων αλλά και με χειροποίητα σνακ των μελών του συλλόγου, ώστε να συνοδεύσει τον στολισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τις ευγενικές χορηγίες τους αλλά και για την εγκάρδια υποστήριξη τα καταστήματα:

~ Γιαννακός Gold Bakery – Coffee

~ CENTRO Μπαλτατζίδης Ιωσήφ

~ Χάνογλου ΑΕ

~ ΑΦΟΙ Τοψαχαλίδη ΟΕ – TOPS PRODUCTIONS

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα συμμετέχει το βίντεο της εκδήλωσης σε διαγωνισμό στην σελίδα facebook του Make-A-Wish https://www.facebook.com/MakeAWishGreece/ και θα θέλαμε να το στηρίξουν οι συμπολίτες μας πατώντας like στο ποστ του δικού μας βίντεο !

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

 

[mom_video type=”youtube” id=”52X_zoUl3Yw”]

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida