Πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους – Βροχή οι καταγγελίες στο eordaialive.com – Θα ενδιαφερθεί κανείς γι αυτούς τους ανθρώπους;;;; – ”Είναι ντροπή να ζητάμε τα λεφτά που δουλέψαμε, και δικαιούμαστε!”

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους - Βροχή οι καταγγελίες στο eordaialive.com - Θα ενδιαφερθεί κανείς γι αυτούς τους ανθρώπους;;;; - ''Είναι ντροπή να ζητάμε τα λεφτά που δουλέψαμε, και δικαιούμαστε!''

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους – Βροχή οι καταγγελίες στο eordaialive.com – Θα ενδιαφερθεί κανείς γι αυτούς τους ανθρώπους;;;; – ”Είναι ντροπή να ζητάμε τα λεφτά που δουλέψαμε, και δικαιούμαστε!”

Βροχή έρχονται οι καταγγελίες στο eordaialive.com για εργαζόμενους σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ οι οποίοι εργάζονται και μένουν απλήρωτοι εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αλήθεια η πολιτική ηγεσία και οι πάσης φύσεως αρμόδιοι , θα ενδιαφερθούν  γι΄ αυτους τους ανθρώπους ;;;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Σας παραθέτουμε αυτούσια μία από τις  δεκάδες καταγγελίες, που δεχθήκαμε από σήμερα το πρωί..

 

Καλησπέρα σας, διάβασα το εν λόγω άρθρο σας ( https://eordaialive.com/topikes-eidhseis/ta-nea-tis-ptolemaidas/kataggelia-anagnostrias-ergazomenoi-se-programma-toy-oaed-einai-aplirotoi-edo-kai-treis-mines-opoy-kai-an-apeythynthikame-den-yparchei-safis-apantisi-i-esto-mia-enimerosi/?fbclid=IwAR3D_SfA5i3zcRfl6SRvl_dZQgcsJ2Su873iSSPdoOHW9BQrBBFLLf3jEEk ), περί του προγράμματος ΟΑΕΔ και είναι αλήθεια, τα μόνα χρήματα που είδα από αυτό το πρόγραμμα ήταν στις 26/5/2022, αυτός ο μισθός ήταν για τον μήνα του Απριλίου.

 

Από τότε δεν έλαβα ούτε μισθό Μαΐου, ούτε μισθό Ιουνίου και σε λίγες μέρες έχουμε Αύγουστο και πολύ φοβάμαι ότι ούτε μισθό για Ιούλιο θα δούμε! Όπου και αν απευθυνθώ η απάντηση είναι η ίδια “δεν γνωρίζω”. Την προηγούμενη Τρίτη επικοινώνησα με τον ΟΑΕΔ και μου είπαν πως είναι θέμα της Τράπεζας της Ελλάδος. Πήρα και εκεί τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα πληρωθούμε και η πρώτη απάντηση που πήρα ήταν “δεν ξέρω και να απευθυνθώ στον ΟΑΕΔ της περιοχής μου”, τους είπα πως το έκανα αυτό και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσω με εσάς και τότε ο κύριος μου έδωσε δύο τηλέφωνα να καλέσω, τα κάλεσα και κανείς ποτέ δεν τα απάντησε.
Είναι ντροπή να ζητάμε τα λεφτά που δουλέψαμε για αυτά και δικαιούμαστε!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!