ksyno nero0 600x470 1

Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξινού Νερού : ”Γίναμε μάρτυρες εμετικών αποκαλύψεων του κ Γεωργιάδη, γνωστού στις ακροδεξιές του απόψεις”

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων για την επιχείρησή ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ και κατά συνέπεια για το ίδιο το χωριό μας.

Στο Δ. Σ Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/20 ελήφθη απόφαση τροποποίησης της σύνθεσης του Δ. Σ της επιχείρησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου να θέτει εαυτόν επικεφαλής του Δ. Σ και να απομακρύνει στελέχη μέχρι χτες συνεργάτες του.

Μια απόφαση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους αφορμή της οποίας στάθηκε η απόφαση των περιφερειακών οργάνων ελέγχου Νομιμότητας να ακυρωθεί η απευθείας ανάθεση εμπορίας των προϊόντων του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ προς τον κ. ιωσηφιδη.

Ο Κ. Μπιτακης αφού απευθύνθηκε με ερώτημα σχετικός στη περιφέρεια συμμορφώνετε με τις αποφάσεις τις, οπότε ο Δήμαρχος παίρνει ο ίδιος τα ινία του εργοστασίου στα χέρια του με σκοπό την διαφάνεια και τη Νομιμότητα του.

Κατά το διάστημα αυτό θα μεσολαβήσει η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ν Δ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο του κ ιωσηφιδη με εκλεκτό προσκεκλημένο, τον επιστήθιο φίλο του πρώην Δημάρχου υπουργό Κ Αδωνη Γεωργιάδη.

Στη εκδήλωση αυτή, μέσα από καταγεγραμμένα video τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γίναμε μάρτυρες εμετικών αποκαλύψεων του κ Γεωργιάδη γνωστού στις ακροδεξιές του απόψεις. Τι ισχυρίστηκε ο Κ Γεωργιάδης? Προέβη στην κυνική ομολογία ότι με δική του βοήθεια εξελέγη Δήμαρχος ο κ Μπιτακης, για το λόγο αυτό του είναι υπόχρεος και πρέπει να του το ανταποδώσει με ευνοϊκή μεταχείριση στην επένδυση του επιχειρηματία φίλο του κ ιωσηφιδη, στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ.

Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει δημοσίως αξιωματούχους και κρατικούς λειτουργούς που φρέναραν αυτή την επένδυση, με ακυρωτική απόφαση. Πρόκειται ξεκάθαρα για ωμή πολιτική παρέμβαση στα του Δήμου Αμυνταίου που μας ανακαλεί εποχές επταετίας και μεθόδους παρακράτους.

Ο κύριος Ιωσηφίδης αφού έχει δεχτεί χαστούκι επιβολής Νομιμότητας για τα άνομα συμφέροντα του και τα μεγαλόπνοα σχέδια υφαρπαγής της περιουσίας του χωριού μας επιστρατεύει το τελευταίο όπλο που διαθέτει φέρνει στο Αμύνταιο τον ακροδεξιό κολλητό του (και πρώην σύντροφο του στο ΛΑ. ΟΣ) υπουργό να απειλήσει θεούς και δαίμονες για εξυπηρέτηση των σκοπών του. Εμείς ως κοινότητα ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ παρακολουθούμε στενά και με αγωνία αυτό το θέατρο του παραλόγου που τελείτε για εμάς χωρίς εμάς και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές του σουλτάνου και της παρέας του. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο Ιωσηφίδη και τους παρατρεχάμενους του ότι το ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ ως χωριό εκτός από το καταπληκτικό φυσικό ανθρακούχο νερό διαθέτει και την πλουσιότερη και πιο περήφανη ιστορία στην περιοχή.

Ένα χωριό με σπουδαία δημοκρατική διαδρομή, μέσα από συμμετοχή σε αγώνες και μάχες αυτοδιάθεσης και αυτοτέλειας . Οι κάτοικοι του απόγονοί ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους ενάντια σε καθεστώτα ολοκληρωτισμού, δεν προτίθενται να σκύψουν το κεφάλι σε wannabe φεουδάρχες οι οποίοι χωρίς όρους και με αθέμιτες – μαφιόζικες- μεθόδους, θα προσπαθήσουν να μας επιβληθούν. Στέλνουμε βροντερό μήνυμα, ότι το ανεκτίμητης αξίας προϊόν μας, θα διατηρήσει με κάθε τρόπο τον δημοτικό και κοινωνικό του χαρακτήρα και αποφάσεις για την εκμετάλλευση θα παίρνουν οι κάτοικοι του χωριού μας μέσα από σύννομες και καθόλα υγιείς διαδικασίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ. Κ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο