Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πώς να επιλέξετε λάδι κινητήρα

Πώς να επιλέξετε λάδι κινητήρα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Οι κινητήρες των αυτοκινήτων σχεδιάζονται συνήθως με συγκεκριμένο είδος, ιξώδες και μέτρο λαδιού. Το λάδι θα ταιριάζει με τις στενές ανοχές του κινητήρα, θα κινείται μέσα στους αγωγούς με τον σωστό τρόπο και θα απομακρύνει τη θερμότητα σε ένα μετρημένο σημείο. Αν αλλάξετε το λάδι από τα κατασκευαστικά πρότυπα, αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο κινείται και λειτουργεί το λάδι, και αυτές οι αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε κακές επιδόσεις, ζημιά στον κινητήρα ή ακόμη και σε σφράγισμα του κινητήρα. οι κινητήρες γίνονται όλο και πιο σύγχρονοι, το ίδιο και το λάδι που μπαίνει μέσα σε αυτούς.Μερικοί κινητήρες απαιτούν ειδικά σχεδιασμένο λάδι, κάποιοι για περίεργα φορτία και ιξώδες.

 

Top 3 λιπαντικό 5W-30:

  • Mobil
  • Total
  •  K2

Mobil:

 

Το Mobil 1 FS 5W-30 συνιστάται για πολλούς τύπους ευρωπαϊκών οχημάτων. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 προτείνεται για ένα ευρύ φάσμα των σημερινών κινητήρων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα η ελίτ καυσίμων και ντίζελ κινητήρες που βρέθηκαν στα πιο πρόσφατα οχήματα ταξιδιώτη, SUV και ελαφρά φορτηγά. Το προηγμένο πλήρες συνθετικό πετρέλαιο μηχανών Mobil 1 x1 5W-30 προτείνεται για μερικά είδη τρεχόντων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων έξοχων φορτισμένων, υπερτροφοδοτουμενου αερίου και diesel (χωρίς φίλτρο σωματιδίων diesel) πολυ-βαλβίδων που εγχέονται μηχανές που βρίσκονται στα οχήματα ταξιδιωτών κ.λπ.

 

TOTAl πετρέλαιο:

Powertons που εξασφαλίζουν απόδοση στο μέγιστο δυναμικό και, συνεπώς, εξασφαλίζουν την προστασία του κινητήρα. Εξασφαλίζει την εξαιρετική εκτέλεση του κινητήρα και ξεπερνά και υπερβαίνει μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές ιδιαιτερότητες. Μακροχρόνια προστασία από τη φθορά για την αύξηση της διάρκειας ζωής του κινητήρα. το λάδι κινητήρα Total Quartz INEO ECS είναι ένα από τα πιο δημοφιλή

Λάδι K2:

Το λάδι K2 που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τελειώνει το καθαριστικό κινητήρα χρήστη για τον καθαρισμό κινητήρων και έντονα λερωμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Αυτό το προϊόν επιλέγεται για την εξάλειψη της βαριάς λάσπης, των ραβδώσεων από τα υγρά εργασίας, της αποξηραμένης βρωμιάς και της ασταθούς σκουριάς.Καθαρίζει τέλεια τον κινητήρα και άλλα εξαρτήματα οχημάτων, αλλά και εργαλεία, βιομηχανικό εξοπλισμό και επιφάνειες.

Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση από ενεργά νανοσωματίδια μαζί με αναστολείς διάβρωσης που συντρίβουν τη ρύπανση από λάδια, γράσα προστατεύοντας έτσι τη διαδικασία καθαρισμού του χώρου του κινητήρα για το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Πλύσιμο κινητήρα:

  • Βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας είναι κρύος.
  • Ασφαλίστε τα εξαρτήματα του ηλεκτρικού συστήματος.
  • Ψεκάστε τις λερωμένες επιφάνειες με K2 AKRA
  •  Περιμένετε για 30-40 δευτερόλεπτα.
  •  Ξεπλύνετε με ισχυρή δέσμη νερού,σκουπίστε με ένα πανί εάν είναι απαραίτητο.
Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida