Πολίτες Ν. Κοζάνης: Eπιστολή ”κόλαφος” κατά της κυβέρνησης , βουλευτών & αιρετών της περιοχής

Η συμπεριφορά η ευσυνειδησία και η αίσθηση καθήκοντος προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας είναι αυτή που καθορίζει τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και όχι τόσο η γνώση (γράφουν ρ. Μαρία Σακουφάκη Επισκέπτρια Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Πρόεδρος Δ.Σ ΠΣΕΥ-Δέσποινα Τοπάλη Επισκέπτρια Υγείας Msc Συντονίστρια του Δικτύου Αγωγής Υγείας 3ης ΥΠΕ Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΠΣΕΥ)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πολίτες Ν. Κοζάνης: Eπιστολή ”κόλαφος” κατά της κυβέρνησης , βουλευτών & αιρετών της περιοχής

 

Απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση του Κράτους.

Ο Πονηρός πρωθυπουργός της χώρας άνανδρος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την λαϊκή κατακραυγή για την επιβληθείσα υποχρεωτικότητα προσπαθεί με κάθε δόλιο τρόπο να περάσει την κατάλυση του Συντάγματος και δη του Κράτους παρασκηνιακά επιρίπτοντας τις ευθύνες αλλού κάνοντας πράξη την τακτική του blame game.

Κατηγορεί και θίγει τα δίκαια και Συνταγματικά δικαιώματα των ανεμβολίαστων Υγειονομικών, με πρόφαση τον κορονοϊό, θίγοντας έτσι τα συμφέροντα όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων κάθε εμβολιαστικής προτίμησης, κάτι που δυστυχώς οι εμβολιασμένοι δεν νοούν να καταλάβουν ακόμη λόγω των «προνομίων» του καθεστώτος που δεν είναι άλλο από τις ελευθερίες που είχαν πάντα οι άνθρωποι, αλλά και της ηθικής ποινικοποίησης Απλά στερείς από τον ένα και τα αφήνεις στον άλλο και αυτό είναι προνόμιο, ενώ είναι η κοροϊδία ενός Καθεστώτος.

Μετά τούτο αφού καταφέρεις και το κάνεις δεκτό από τον κόσμο, λίγοι μπορούν να αντισταθούν οι περισσότεροι γίνονται έρμαια κοροιδίας και φανατισμού, καταλύεις το Σύνταγμα, καθώς η μονιμότητα περιγραφεται εκεί, και καταστρέφεις κάθε υπαρκτό αντίπαλο σε ένα κράτος ανδρείκελο.

Απόλυση δημοσίου υπαλλήλου με συνοπτικές διαδικασίες σημαίνει κατάλυση του συντάγματος, ατάξία και δυνητικά εμφύλιο. Οι συμπολίτες μας αστυνομικοί και στρατιωτικοί, ως θεματοφύλακες της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους, γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θιγούν και τα δικά τους δικαιώματα θα αντιδράσουν σθεναρά και η κοινωνική αποσταθεροποίηση είναι προ των πυλών, το ίδιο γνωρίζει και το Καθεστώς. Η μοχθηρία όμως του νέου Αλή Πασά της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλη που προσπαθεί να μην κάνει αντιληπτή την καθεστωτική του παρουσία, και πάλι με πρόσχημα την πανδημία, να το καταλύσει προς όφελος των ομοίων και του ιδίου, αναίμακτα. Πλανάται όμως πλάνη οικτρά.

Τη στιγμή που Κεραμέως και Πλεύρης δηλώνουν ευθέως πως με το άνοιγμα των σχολείων βρέθηκαν χιλιάδες κρούσματα, παιδιά, και η κα Γκαγκα ανοίγει μεγα εμβολιαστικό παίδων η επίρριψη ευθύνης στα παιδιά είναι γεγονός, καθώς τα ίδια δεν νοσούν και με παγκόσμια δεδομένα.

Τη στιγμή που το κράτος δεν αγγίζει ενστόλους αλλά τεχνηέντως θίγει τα εργασιακά τους συμφέροντα και τα παιδιά τους, την κρίσιμη εκείνη ώρα να δούμε τί θα γίνει, και μετά ακολουθεί όλη η κοινωνιά. Αυτό αφορά και τους τοπικούς βουλευτές και επιτελάρχες (περιφέρεια, δήμο κλπ) που κάναν εχθρό την κοινωνία και ενθυμούμαστε τη λαϊκή ρήση «άνοιξε τρύπα να κρυφτείς». Τη στιγμή που μας κοροϊδεύουν εκπονώντας σχέδια για κλείσιμο νοσοκομείων και δεν τιμωρείται κανείς σίγουρα το σχέδιο είναι «επίθεση κατά παντώς» καθώς «ο λύκος στην αντάρα χαίρεται».

Εμείς οι Πολίτες του Νομού Κοζάνης αποτασσόμενοι τη «σωστή κατεύθυνση της απολιγνιτοποίησης», την ερήμωση της Περιφερειάς μας, την εγκατάλειψη των νοσοκομείων μας για δωρεάν περίθαλψη και τελικά την καταστροφή των ανθρωπίνων Συνταγματικών μας δικαιωμάτων και δη του Κράτους δηλώνουμε ΑΡΝΗΣΗ στην σύμπλευση με τη πολιτεία του διχασμού και καταστρεπτισμού και καλούμε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου εμβολιαστικού προφίλ να δουν το κίνδυνο και να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους τους καθώς η κυβέρνηση αυτή φαίνεται ως μόνη απειλή στην κατάλυση του έννομου και δημοκρατικού πολιτεύματος.

 

 

Πολίτες του Νομού Κοζάνης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida