Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1500 ΜΑΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1500 ΜΑΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ο παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζανης παρεδωσε την Τρίτη 22/09, 1500 μάσκες στην Ογκολογική πτέρυγα του Γ.Ν. Μποδοσακειο Πτολεμαϊδας. Οι μάσκες αυτές θα δωρίζονται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και σε αριθμό ανάλογο με τον αριθμό των θεραπειών. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σε μάσκες για όσο περισσότερο διάστημα γίνεται.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την υποστήριξη του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», του «Non–Profit Foundation Desmos», τη συνδρομή του «thatfeeeling.gr» καθώς και με τις δωρεές των μελών της, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 μάσκες, τις οποίες πρόκειται να διαθέσει δωρεάν σε νοσοκομεία όλης της χώρας για τους ογκολογικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Ο διοικητής του ΓΝ Μποδοσάκειο κος  Σταύρος Παπασωτηρίου δήλωσε:
“Ευχαριστούμε την ΕΑΕ και το παράρτημα Ν.Κοζανης για να την προσφορά μασκών για τους ογκολογικους ασθενείς μας, οι οποίες θα παραδοθούν στο αντίστοιχο τμήμα του νόσοκομειου μας για να παραδώθουν στους ασθενείς. Με την πράξη σας αυτή αποδυκνυεται για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την συμπαράσταση για τον αγώνα που δίνεται από τους ίδιους τους ασθενείς, τους ογκολογους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας για την καταπολέμηση της νόσου”.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας.

Προτεραιότητα όλων μας η βοήθεια και η στήριξη του ογκολογικού ασθενούς.

Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι Όμηρος
Πρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida