Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινούν, νωρίτερα ανακοινώνονται οι βάσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινούν, νωρίτερα ανακοινώνονται οι βάσεις

Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινούν, νωρίτερα ανακοινώνονται οι βάσεις

Το τελικό χρονοδιάγραμμα της λήξης των μαθημάτων και της έναρξης των Πανελληνίων 2022 αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Δυο ημερομηνίες φαίνεται να έχουν πέσει στο τραπέζι για την ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων 2022 οι οποίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες οι εισηγήσεις είναι οι εξής:

  • Η πρώτη εισήγηση θέλει την έναρξη την Δευτέρα 6 ή την Τρίτη 7 Ιουνίου.
  • Η δεύτερη εισήγηση θέλει την έναρξη στις 14 (ημέρα Τρίτη) ή 15 Ιουνίου (Τετάρτη) αμέσως μετά την αργία του Αγίου Πνεύματος.

Υπενθυμίζεται οτι το 2020, πρώτη χρονιά της πανδημίας, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2020 ξεκίνησαν στις 15 Ιουνίου, ενώ οι Πανελλαδικές του 2021 στις 14 Ιουνίου για τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω παράτασης του διδακτικού έτους. Οι Πανελλαδικές του 2019 έκαναν πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου, ενώ το 2018 στις 8 Ιουνίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ωστόσο, εκτός απο τις ημερομηνίες έναρξης πληροφορίες υπάρχουν και για τα αποτελέσματα αλλά και την ανακοίνωση για τις βάσεις εισαγωγής.

Πολύ νωρίτερα σε σχέση με πέρσι στοχεύει το υπουργείο Παιδείας να γνωστοποιήσει τις βάσεις Εισαγωγής και συγκεκριμένα πολύ νωρίτερα σε σχέση με πέρσι στοχεύει το υπουργείο Παιδείας να γνωστοποιήσει τις βάσεις Εισαγωγής και συγκεκριμένα ο στόχος είναι να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!