Πανελλαδική διάκριση του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ WWF  GREENSPACES: ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2.0

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας συναγωνίστηκαν σχεδόν για ένα μήνα  καταγράφοντας πράσινους χώρους  στην πόλη τους μέσω της εφαρμογής για κινητά WWF  GREENSPACES στο πλαίσιο του διαγωνισμού ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2.0.

Το 4ο Γυμνάσιο έλαβε μέρος με τη μαθήτρια της Α΄ τάξης  Χατζοπούλου Κυριακή υπό την επίβλεψη του καθηγητή Μαθηματικών του σχολείου μας, κ. Κωνσταντινίδη Χρήστου. Η Κυριακή κατέγραψε 44 χώρους  πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας . Με την εργασία της , η μαθήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση  ενώ το 4ο Γυμνάσιο κατέλαβε τη  δεύτερη θέση πανελλαδικά  μεταξύ των σχολείων που έλαβαν μέρος . Στην Κική ως έπαθλο δόθηκε ένα Tablet Turbo-X Calltab (2GB) Tablet 10.1″ 3G ενώ το σχολείο έλαβε ως δώρο  έναν εκτυπωτή Samsung SL-M2026W Laser .

Ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου κ. Χατζηαποστολίδης Νικόλαος και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου, συγχαίρουν  θερμά την Κυριακή Χατζοπούλου για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέλαβε να καταγράψει τους χώρους πρασίνου της περιοχής μας, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία του μεγαλύτερου  συμμετοχικού χάρτη πρασίνου της χώρας.

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida