ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΕΤΕ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ

ΟΤΟΕ: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΕΤΕ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΕΤΕ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ
fb img 1640024577485ΟΤΟΕ: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΕΤΕ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ σε συνεργασία με τον Γιάννη Πούπκο, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης
“ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” στην Εθνική Τράπεζα με δελτίο τύπου προς την EORDAIALINE, τονίζουν ότι είναι απαράδεκτη η πίεση που υφίστανται οι Τραπεζοϋπάλληλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και ετών υπηρεσίας, να αποχωρήσουν από την Εθνική Τράπεζα ενάντια στην βούλησή τους.
Τα Εργασιακά κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές ολόκληρες τραπεζοϋπαλλήλων και εκπροσώπων εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, επιχειρείται σήμερα να ανατραπούν με βίαιο τρόπο.
Με ένα email στους Διευθυντές και με ένα απλό excel, κόβονται στα Καταστήματα θέσεις teller, chief teller, προϊσταμένων, υποδιευθυντών καθώς και υπαλλήλων. Ακόμη και θέσεις στις οποίες τοποθετήθηκαν συνάδελφοι πρόσφατα.
Τραπεζοϋπάλληλοι που εργάζονται σε Διευθύνσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας και ετών υπηρεσίας, πιέζονται να αποχωρήσουν από την Τράπεζα, να κάνουν χρήση της «εθελούσιας» και να επιλέξουν την DoValue.
Σε τραπεζοϋπαλλήλους στην περιφέρεια, ανακοινώνεται το κλείσιμο των «οιονεί» καταστημάτων και ωθούνται οι συνάδελφοι σε εθελούσια και εργασία στην DoValue σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μακριά δηλαδή από τον τόπο κατοικίας τους.
Αίρεται η δέσμευση στους συναδέλφους που εργάζονται στο Data Remediation, ότι μόλις τελειώσει το συγκεκριμένο έργο της Τράπεζας, θα επιστρέψουν στην Διεύθυνση από την οποία είχαν αποσπαστεί και τώρα σε μία νύχτα δημιουργείται ξεχωριστή Διεύθυνση.
Να υπάρξει τώρα συνάντηση του ΣΥΕΤΕ (με διαπαραταξιακή εκπροσώπηση) με την Διοίκηση και να μπει ένα τέρμα στην ανατροπή των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Να αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Να σταματήσει η απραξία.
 
Τέτοιου είδους ενέργειες από την πλευρά της Διοίκησης, δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους συναδέλφους. Ένα κλίμα που εντέλει βλάπτει και την ίδια την Τράπεζα.
Δημιουργούν ταυτόχρονα το αίσθημα ότι η Τράπεζα δεν σέβεται την δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους. Το ίδιο αισθάνονται όμως και για το συλλογικό όργανο που τους εκπροσωπεί όταν δεν αντιδρά σε τέτοιες συμπεριφορές.
Στην Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση  «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ο σεβασμός στον κόπο, στην εργασία  και στην αξιοπρέπεια των συναδέλφων αποτελεί κόκκινη γραμμή.
Καλούμε όλους που εμπλέκονται θεσμικά να πάρουν θέση και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας ώστε να αποτραπεί η ανατροπή των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida