Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΟΠΕΚΕΠΕ:Την επόμενη εβδομάδα οι πληρωμές της συνδεδεμένης ενισχύσης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενοι διασταυρωτικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να καταστεί δυνατή η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών τα υπόλοιπα ποσά των συνδεδεμένων ενισχύσεων του 2016, τα οποία αγγίζουν περίπου τα 80 εκατ. ευρώ

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης των αρωματικών φυτών.

«Αν δεν γίνουν αυτή την εβδομάδα ως την Παρασκευή οι πληρωμές, θα πάνε για την επόμενη. Βέβαια, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν σίγουρα γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πρόκειται πληρωμές, που ετοιμάζονται καιρό από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τους υπαλλήλους του να βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρώσεις και ελέγχους στοιχείων που λαμβάνουν από τη διεύθυνση Πληροφορικής, τον ΕΛΟΓΑΚ για τις παραδόσεις γάλακτος και τις μεταποιητικές βιομηχανίες για τις ποσότητες πρώτης ύλης που παρέλαβαν, προκειμένου να υπολογιστεί το τελικό ύψος των ενισχύσεων και να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Σημειώνεται ότι στα ποσά που αναμένονται περιλαμβάνονται οι συνδεδεμένες στα ζωικά, το ρύζι, τη βιοµηχανική ντομάτα και τα πορτοκάλια, µαζί µε τις στρεµµατικές ενισχύσεις για τα µικρά νησιά του Αιγαίου καθώς και εκκρεµότητες από βασική, πράσινη ενίσχυση και τους γεωργούς νεαρής ηλικίας του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

 

 

 

πηγή

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida