Νέα ένταση στις Καστανιές Έβρου

Νέα ένταση στις Καστανιές Έβρου

Περιεχόμενο

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν από νωρίς στις Καστανιές του Έβρου. Από το πρωί της Τετάρτης οι μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ έγιναν τουλάχιστον 10 ρίψεις χημικών στην ουδέτερη ζώνη. Οι μετανάστες που βρίσκονται κατά μήκος των συνόρων στην τουρκική επικράτεια είναι εκείνοι οι οποίοι ρίχνουν τα χημικά προς την ελληνική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση είχε μειωθεί κατά τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία της ΕΕ, ενώ από σήμερα το πρωί άρχισε νέος κύκλος εντάσεων.

Την ίδια ώρα οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τα οποία εισήλθαν παράνομα στον ελληνικό χώρο, κοντά στον οικισμό Αμόριο του Δήμου Σουφλίου

 

 

H Τουρκία συνεχίζει τα «παραμύθια» της περί δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που εγκατέλειψαν την Τουρκία προς την Ελλάδα, με προφανή σκοπιμότητα να κινηθούν περισσότεροι προς τα ελληνικά σύνορα.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Ερντογάν Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε στο Twitter πως μέχρι τις 9 το πρωί είχαν εγκαταλείψει την Τουρκία για να έρθουν στην Ελλάδα 135.844(!) άτομα.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νέα ένταση στις Καστανιές Έβρου

Süleyman Soylu

@suleymansoylu

Saat 09.00 itibarıyla Türkiye topraklarından ayrılıp Edirne’den Yunanistan’a geçen göçmen sayısı; 135.844

1.043 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !