Η νέα διοίκηση του ΑΔΜΗΕ

Περιεχόμενο

Οι Αθ.Κορωνίδης και Γιάννης Κορωναίος αναλαμβάνουν πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αντίστοιχα στον ΑΔΜΗΕ στις θέσεις των Κορωνιωτάκη – Μπλάνα.

Πιο αναλυτικά, ολοκληρώθηκε σήμερα η εκκρεμότητα της αντικατάστασης της διοίκησης του ΑΔΜΗΕ, καθώς, ύστερα από παρέμβαση του βασικού μετόχου (ΔΕΗ), πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση των κ.κ. Κορωνιωτάκη και Μπλάνα από τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα:

Σε συνεδρίαση του εποπτικού συμβουλίου του ΑΔΜΗΕ, αποφασίστηκε η τοποθέτηση του Γιάννη Κορωναίου και της Αικ. Βάσιου ως νέων μελών στο ΔΣ. Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Αθ. Κορωνίδης, που ήταν ήδη μέλος του ΔΣ, ενώ διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο κ. Κορωναίος.

Οι αμοιβές των κ. Κορωνιωτάκη και Μπλάνα υπολογίστηκαν με βάση τα δεδομένα που ίσχυαν πριν αποφασιστούν οι αυξήσεις στις αποδοχές τους, που αποτέλεσαν και την αιτία για την αντικατάστασή τους.

Ο τέως πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ Μαν. Κορωνιωτάκης, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του, κάτι που δεν έχει πράξει ο κ. Μπλάνας ο οποίος αντικαταστάθηκε.

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !