Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μόσιαλος: Πώς θα καταλάβετε αν νοσήσατε από κορωνοϊό -Τα άμεσα συμπτώματα

Τα πιο συχνά συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, της Covid-19, όπως και τα ποσοστά εμφάνισής τους παρουσιάζει ο Ηλίας Μόσιαλος, μέσω ενός χρηστικού πίνακα που δημοσίευσε στο Facebook του. Η πεντάδα με τις πλέον συχνές εκδηλώσεις της ασθένειας, κατά την ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), περιλαμβάνει: τον πυρετό, σε ποσοστό 78%, τον βήχα, σε ποσοστό, 57%, την κόπωση, σε ποσοστό 31%, την απώλεια γεύσης / όσφρησης, σε ποσοστό 25% και τη δυσκολία στην αναπνοή. Στα «μέσα» του ίδιου πίνακα συναντάμαι τη ρίγη, τους πόνους στο σώμα, τον συριγμό, τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο. Τέλος, με ακόμη μικρότερη συχνότητα εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα: Πόνοι στις αρθρώσεις (11%) σύγχυση (11%) ζαλάδα (11%) και η διάρροια (10%).

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τα πιο συχνά συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, της Covid-19, όπως και τα ποσοστά εμφάνισής τους παρουσιάζει ο Ηλίας Μόσιαλος, μέσω ενός χρηστικού πίνακα που δημοσίευσε στο Facebook του.

Η πεντάδα με τις πλέον συχνές εκδηλώσεις της ασθένειας, κατά την ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), περιλαμβάνει:

τον πυρετό, σε ποσοστό 78%,

τον βήχα, σε ποσοστό, 57%,

την κόπωση, σε ποσοστό 31%,

την απώλεια γεύσης / όσφρησης, σε ποσοστό 25%

και τη δυσκολία στην αναπνοή.

Στα «μέσα» του ίδιου πίνακα συναντάμαι τη ρίγη, τους πόνους στο σώμα, τον συριγμό, τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο.

Τέλος, με ακόμη μικρότερη συχνότητα εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα:

Πόνοι στις αρθρώσεις (11%)

σύγχυση (11%)

ζαλάδα (11%)

και η διάρροια (10%).

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida