Μόσιαλος: Πώς θα καταλάβετε αν νοσήσατε από κορωνοϊό -Τα άμεσα συμπτώματα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Τα πιο συχνά συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, της Covid-19, όπως και τα ποσοστά εμφάνισής τους παρουσιάζει ο Ηλίας Μόσιαλος, μέσω ενός χρηστικού πίνακα που δημοσίευσε στο Facebook του. Η πεντάδα με τις πλέον συχνές εκδηλώσεις της ασθένειας, κατά την ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), περιλαμβάνει: τον πυρετό, σε ποσοστό 78%, τον βήχα, σε ποσοστό, 57%, την κόπωση, σε ποσοστό 31%, την απώλεια γεύσης / όσφρησης, σε ποσοστό 25% και τη δυσκολία στην αναπνοή. Στα «μέσα» του ίδιου πίνακα συναντάμαι τη ρίγη, τους πόνους στο σώμα, τον συριγμό, τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο. Τέλος, με ακόμη μικρότερη συχνότητα εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα: Πόνοι στις αρθρώσεις (11%) σύγχυση (11%) ζαλάδα (11%) και η διάρροια (10%).

Τα πιο συχνά συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, της Covid-19, όπως και τα ποσοστά εμφάνισής τους παρουσιάζει ο Ηλίας Μόσιαλος, μέσω ενός χρηστικού πίνακα που δημοσίευσε στο Facebook του.

Η πεντάδα με τις πλέον συχνές εκδηλώσεις της ασθένειας, κατά την ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), περιλαμβάνει:

τον πυρετό, σε ποσοστό 78%,

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

τον βήχα, σε ποσοστό, 57%,

την κόπωση, σε ποσοστό 31%,

την απώλεια γεύσης / όσφρησης, σε ποσοστό 25%

και τη δυσκολία στην αναπνοή.

Στα «μέσα» του ίδιου πίνακα συναντάμαι τη ρίγη, τους πόνους στο σώμα, τον συριγμό, τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο.

Τέλος, με ακόμη μικρότερη συχνότητα εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα:

Πόνοι στις αρθρώσεις (11%)

σύγχυση (11%)

ζαλάδα (11%)

και η διάρροια (10%).

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μόσιαλος: Πώς θα καταλάβετε αν νοσήσατε από κορωνοϊό -Τα άμεσα συμπτώματα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...