Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης – Τι θα προβλέπει η ΚΥΑ (βίντεο)

Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης - Τι θα προβλέπει η ΚΥΑ (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης – Τι θα προβλέπει η ΚΥΑ (βίντεο)

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τον τρόπο λειτουργίας της εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην ΚΥΑ θα περιλαμβάνονται όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα από τα αρμόδια υπουργεία, όμως, όσον αφορά στα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης (μπουζούκια, κλαμπ κλπ.) θα λειτουργούν ως αμιγείς χώροι, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες και όχι ως μεικτοί χώροι παρόλο που είναι υπαίθριοι. Επίσης, θα λειτουργούν με 65% χωρητικότητα και μόνο με καθήμενους.
Σε σχέση με τη νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα ορίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, 1)πού θα ισχύει και πού όχι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, 2) θα δίνεται η δυνατότητα και το δικαίωμα στον εργοδότη να ενημερώνεται για το ποιοι υπάλληλοι είναι εμβολιασμένοι, 3) στην αναστολή εργασίας δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για απόλυση, ούτε διάστημα ισχύος της αναστολής. Ακόμη, θα υπάρξει διάταξη που θα αποσυνδέει τον εμβολιασμό με παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida