Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΙΣΑΑΚ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Συντονιστική Επιτροπή Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας : Ανοιχτή Επιστολή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η 15η Οκτωβρίου αποτελεί για την πόλη της Πτολεμαΐδας ημέρα συγκίνησης, μνήμης και περηφάνιας. Δίχως την λαμπρότητα των προηγουμένων ετών και υπό καθεστώς παγκόσμιας αβεβαιότητας τιμούμε την ιστορία της πόλης μας, τους αγωνιστές που με αυτοθυσία, αυταπάρνηση και ηρωισμό πολέμησαν για να αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας το ζωογόνο αέρα της ελευθερίας. Η ανιδιοτελής αγάπη τους για την πατρίδα εκπέμπει το καλύτερο μήνυμα εντός και εκτός συνόρων, απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως έθνος.

Οι λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας γράφτηκαν με ενότητα, ομοψυχία και ανιδιοτέλεια. Οφείλουμε  να δίνουμε καθημερινό αγώνα για τις ανθρώπινες αξίες και να περιφρουρούμε το αγαθό της ελευθερίας και της υγείας όλων μας.
Ως ελάχιστο αντίδωρο και παρά τις δύσκολες συνθήκες, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη χαρμόσυνη ημέρα υψώνοντας τη γαλανόλευκη στα σπίτια τους.
Ας γίνει η 15η Οκτωβρίου εφαλτήριο παράδειγμα για όλους τους Πτολεμαϊδιώτες νέων προσπαθειών για να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της φιλοπατρίας.

Χρόνια πολλά στην Πτολεμαΐδα μας.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Πτολεμαϊδιώτες και Πτολεμαϊδιώτισσες.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida