ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Μετά τα δημοτικά, προς άνοιγμα παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και κατασκηνώσεις

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την 1η Ιουνίου ανοίγουν πιθανότατα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και τα ΚΔΑΠ, όπως άφησε να εννοηθεί κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας «ΚΔΑΠ, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ακολουθήσουν τα δημοτικά σχολεία εφόσον ανοίξουν την 1η Ιουνίου».

Το ίδιο χρονοδιάγραμμα θα ακολουθηθεί και για τις κρατικές κατασκηνώσεις, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων από την 1η Ιουνίου στην ουσία προεξόφλησε κατά την ενημέρωση της περασμένης Τρίτης ο, επονομαζόμενος και «γκουρού» της κυβέρνησης, εκπρόσωπος του υπουργείου  Σωτήρης Τσιόδρας και επαναβεβαίωσε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά έχουν ανάγκη να επανασυνδεθούν με το σχολικό περιβάλλον, με κανόνες υγιεινής και δεν πρέπει να καλλιεργείται ο φόβος».

Να σημειωθεί ότι, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής λοιμωξιολόγων που ο κ. Τσιόδρας προεξόφλησε ότι θα είναι θετική, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο