Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα του έργου ACCEL

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα του έργου ACCEL που πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας (ΕΤΔΥΜΑ) την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά.

Οι παρευρισκόμενοι –επιχειρήσεις της περιοχής και νέοι επιστήμονες- ενημερώθηκαν από την Υπεύθυνη Προγράμματος V-EXELERATE Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα, για την έναρξη του νέου κύκλου ταχύρρυθμου προγράμματος ανάπτυξης νέων / βελτίωση υφιστάμενων  προϊόντων. Η Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα παρουσίασε το πρόγραμμα, τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτό, τα οφέλη που πηγάζουν από την συμμετοχή για τις επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες και περιλαμβάνει  μια σειρά σεμιναριακών μαθημάτων, συνεδριών συμβουλευτικής καθοδήγησης (δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως). Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν στους ακόλουθους συνδέσμους:

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

https://forms.gle/WrgBJ1jRSYPL6m968

 

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

https://forms.gle/a7MhQTQ2LNg4a6zk8

 

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο κ. Αργύριος Σπυρίδης –CEO Anthology Ventures- Startup Studio&Business AngelsFund– ο οποίος παραχώρησε το πρώτο σεμινάριο με θέμα: «Δημόσιες Σχέσεις, Branding, Marketing και η εφαρμογή τους στην μικρομεσαία επιχείρηση».

 

Λίγα λόγια για το έργο…

 

Η διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση: τη μείωση του πληθυσμού λόγω της διαρροής ανθρώπινου κεφαλαίου που συνδυάζεται με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων επιστημόνων. Το έργο ACCEL συνθέτει σύγχρονα εργαλεία, μεθόδους και πρακτικές υποστήριξης των επιχειρήσεων όπως είναι οι ενδοεπιχειρησιακοί επιταχυντές και η θερμοκοίτιση ιδεών προκειμένου να υποστηρίξει υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν αναπτύσσοντας νέα καινοτόμα προϊόντα και διαδικασίες. Ταυτόχρονα φέρνει σε επαφή νέους επιστήμονες με επιχειρήσεις προκειμένου να συν αναπτύξουν καινοτομίες ενισχύοντας τη δικτύωσή τους με την επιχειρηματική κοινότητα και δημιουργώντας τις συνθήκες για την ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας.

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida