Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

“Makedonia -The Great Greek Land”: “Έρχεται σε λίγες μέρες το σήμα για τα Μακεδονικά προϊόντα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το ζήτημα τον μακεδονικών προϊόντων έθεσαν μεταξύ άλλων φορείς της Θεσσαλονίκης, στην σύσκεψη που είχαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Μάλιστα δόθηκαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το σήμα και το όνομα που θα φέρουν τα μακεδονικά προϊόντα.
«Για τα μακεδονικά προϊόντα έγινε μια συζήτηση γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα, αφού γίνουν κάποιες τροποποιήσεις, θα παρουσιαστεί δημόσια το σήμα το οποίο θα ζητήσουμε όλοι οι φορείς να υιοθετηθεί από τις εταιρείες της Μακεδονίας.
Το σήμα το οποίο είδαμε θα το επανεξετάσουμε συνολικά προκειμένου και οι τρεις Περιφέρειες να συμφωνήσουν σ’ αυτό διότι θα είναι ένα σήμα το οποίο θα δεσμεύει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Μακεδονίας και όχι μόνο στην Κεντρική Μακεδονία.
Θα είναι ένα σήμα το οποίο θα ταξιδέψει παγκοσμίως και άρα πρέπει να είναι και ένα σήμα το οποίο θα έχει την υποστήριξη όλων των φορέων, των επιχειρηματικών ομίλων και των επιμελητηρίων», τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε πως «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».
«Το υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο το δίνει ο κ. Πρωθυπουργός, θα μας πει και τη δική του γνώμη στα πλαίσια αυτού του σήματος, κάποιες ίσως ελάχιστες παρατηρήσεις, όπως αν το Μακεδονία θα γράφεται με “c” ‘η με “k”(σ.σ.: στα αγγλικά) και πιθανώς να μπει το Greek στο land.
Φυσικά θέλουμε τη σύμφωνη γνώμη και των τριών περιφερειών, της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας. Στο σήμα ήδη προστέθηκε το “greek” πιθανώς να μπει και το divine παραμένει όμως στα ίδια πλαίσια, θα υπάρξει όμως μια αισθητική βελτίωση και σε πολύ λίγες μέρες αφού το υιοθετήσουν και οι τρεις περιφέρειες θα φύγει προς τα έξω, ώστε να βρίσκεται δυνατά στις διεθνείς αγορές και εκθέσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida