ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑÏΔΙΩΤΕΣ , ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΛΑΦΤΣΗ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Περιεχόμενο

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑÏΔΙΩΤΕΣ , ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου πλησιάζει. Όλοι μας , συγκινημένοι ευχαριστούμε τους Προγόνους μας για το θάρρος τους , την ομοψυχία τους , τη θυσία τους . Για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι , με Πατρίδα , με Ιδανικά.
Φτάνει αυτό; Δυστυχώς ΟΧΙ.
Ο αγώνας για τη διαφύλαξη των δικαίων της Ελλάδας μας είναι συνεχής. Μας προδώσανε. Μας λένε φασίστες. Μας λένε ακροδεξιούς ανεγκέφαλους. Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν απεμπολούμε το δημοκρατικό δικαίωμα της διαμαρτυρίας.
ΟΛΟΙ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας. ΟΛΟΙ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ να τιμήσουμε τους Ελευθερωτές μας. ΟΛΟΙ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ , ΟΧΙ για να τσακίσουμε , ΟΧΙ για να ασκήσουμε βία αλλά να διαμαρτυρηθούμε έντονα , σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα , σε όποιον βουλευτή ψήφισε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Σε όποιον βουλευτή τόλμησε να αγνοήσει τους Έλληνες. Να αγνοήσει τη Δημοκρατία. Να αγνοήσει τους Αγωνιστές του ’21.

Ένας Ελεύθερος Μακεδόνας της Πτολεμαΐδας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Μία Απάντηση

  1. όταν το 99% των Ελλήνων, π.χ., δεν ξέρουν ότι οι δίγλωσσοι Έλληνες της Μακεδονίας μας μιλανε βουλγαρικά, δεν ζουνε μέσα στο ψέμα, όσον αφορα το εθνικό μας θέμα;
    αριστεροί, δεξιοί, βασιλόφρονες, βενιζελόφρονες κλπ., όλοι, μα όλοι, λένε πως οι εντόπιοι της Μακεδονίας μας μιλανε ένα σλαβοφανές ιδίωμα.
    αλλά την ίδια γλωσσα μιλανε και οι σκοπιανοί!
    οπότε, εμεις δίνουμε δίκιο στους σκοπιανούς να λένε ότι δεν μιλανε βουλγαρικά, άρα δεν ειναι βούλγαροι, άρα δικαιουνται να λένε πως μιλανε “μακεδονικά”. (οι εντόπιοι με το να μιλανε βουλγάρικα δεν σημαίνει ότι ειναι βούλγαροι. ειναι εκβουλγαρισθέντες Έλληνες ως προς την γλωσσα. σήμερα, μάλιστα, δεν ειναι βουλγαρόφωνοι αλλά δίγλωσσοι).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !