Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Λοιμωξιολόγοι: Click away στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει η Αχαΐα, παραμένει κλειστή η Κοζάνη

Λοιμωξιολόγοι: Click away στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει η Αχαΐα, παραμένει κλειστή η Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε τελικά το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο του click away και απελευθέρωση της αγοράς στην Αχαΐα, στο μοντέλο της Αττικής (click away και click in shop).

Αυτό σημαίνει ότι για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, το λιανεμπόριο θα διενεργείται μόνο κατόπιν ραντεβού, με ένα άτομο ανά 25 τ.μ. σε κατάστημα επιφάνειας έως 500 τ.μ.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα του ΟΠΑΠ ισχύουν οι οδηγίες, όπως ακριβώς του λιανεμπορίου (δηλ. στην Κοζάνη κλειστά, και σε Θεσσαλονίκη – Πάτρα ακριβώς με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο σε αυτές τις περιοχές).

 

 

.cnn.gr

Μία Απάντηση

  1. Και μηδέν κρούσματα να έχουμε στα 40.000 τεστ πάλι μέσα θα είμαστε και μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο. Φτάνει τόσα χρόνια με την ΔΕΗ και την καλοπέραση. Τώρα θα φάνε άλλοι…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida