Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Live τα νέα μέτρα στήριξης από τον Υπουργό Οικονομικών στην εποχή του lockdown

Live τα νέα μέτρα στήριξης από τον Υπουργό Οικονομικών στην εποχή του lockdown

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τα νέα μέτρα στήριξης στη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό ανακοινώνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας που μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας από την ΕΡΤ και το ert.gr.

Γεύση από τα μέτρα έδωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλοντας ενίσχυση 800 ευρώ για όσους μπουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας το Νοέμβριο, αντί 534 ευρώ, πέραν του δώρου Χριστουγέννων. Επίσης:

Επεκτείνονται κατά δύο μήνες όλα τα επιδόματα ανεργίας που έληγαν Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο. Επίσης θα δοθεί άμεσα εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε όλους του μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που υπολογίζονται σε 130 χιλιάδες.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε τονίσει ότι από το πρωί του Σαββάτου στις 6 μπαίνουμε σε οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων για 3 εβδομάδες, σημειώνοντας ότι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά μένουν ανοικτά όπως και τα ειδικά σχολεία ενώ κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια.

Απαιτείται η χρήση μάσκας σε όλες τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική, ενώ επανενεργοποιούνται τα πενταψήφια SMS.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida