Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

KYΑ: Μέτρα για το take away -Τι ισχύει & με έγγραφο ταυτοπροσωπίας

KYΑ: Μέτρα για το take away -Τι ισχύει & με έγγραφο ταυτοπροσωπίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

KYΑ: Μέτρα για το take away -Τι ισχύει & με έγγραφο ταυτοπροσωπίας

 

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα νέα μέτρα δημοσιεύτηκε και όλοι έχουμε απορίες για το πως θα κάνουμε απλά πράγματα της καθημερινότητας μας, όπως το να πάρουμε έναν καφέ με take away, μετά τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.

Όσον αφορά το take away, όπως είχε δηλώσει και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης , θα ισχύει ότι ίσχυε και μέχρι σήμερα με τα πρωτόκολλα των αποστάσεων. Όποιος πελάτης θέλει να καθίσει να πίει τον καφές του θα πρέπει να κάθεται σε κάποιο σκαμπό εξωτερικού χώρου και όχι όρθιος.

Επιπλέον, πλέον η είσοδος σε κλειστούς χώρους γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, με αρνητικό μοριακό ή rapid test ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Ωστόσο, υποχρεωτική είναι και η επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας αν ζητηθεί από τους υπαλλήλους που έχουν πλέον νομικό δικαίωμα να ζητήσουν και να δούν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

Την ίδια ώρα, ισχύουν κανονικά οι περιορισμοί στα τραπέζια και οι τήρηση συγκεκριμένων αποστάσεων σε θέατρα με τις νέες πληρότητες;

Τέλος δεν χρειάζονται έγγραφα ταυτοπροσωπίας για παιδιά κάτω των 12 ετών, καθώς αρκεί η βεβαίωση του γονιού.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida