Κοζάνη: Θετικό σε κορονοϊό, παιδί 2 ετών. Μπλόκο στην ενημέρωση από ΕΟΔΥ?

Κοζάνη: Θετικό σε κορονοϊό, παιδί 2 ετών. Μπλόκο στην ενημέρωση από ΕΟΔΥ?

Περιεχόμενο

Μπορεί ο ΕΟΔΥ να επιχειρεί να σταματήσει την ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία, ωστόσο, έστω και με το. . . “σταγονόμετρο” κάποιες, ελάχιστες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Έστω και με καθυστέρηση και καθώς τα στόματα όλων των τοπικών φορέων παραμένουν ερμητικά κλειστά, φαίνεται πως το τελευταίο, προχθεσινό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μικρό παιδάκι, ηλικίας περίπου δυο ετών, η οικογένεια του οποίου κατοικεί στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ήδη έχουν ληφθεί δείγματα των γονιών, αλλά και μελών του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοτος του μικρού παιδιού.

kozanimedia.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !