Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοζάνη: Εμφάνιση λύκων σε κατοικημένη περιοχή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για εμφάνιση λύκων κάνουν λόγο κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή της Παναγίας και του Αγίου Αθανασίου σε οικισμούς που βρίσκονται περιφερειακά από το κέντρο της Κοζάνης. eordaialiveΣύμφωνα με μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν λύκοι, τις βράδυνες αλλά και πρωινές ώρες κοντά στις αυλές των σπιτιών τους και έκδηλη είναι η ανησυχία τους. Μάλιστα όπως καταμαρτυρούν οι κάτοικοι οι λύκοι που εμφανίζονται είναι ένας  έως και δυο, έχουν επιτεθεί σε αδέσποτους σκύλους που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και σε ζώα  οικόσιτα ζώα.

Για το ασυνήθιστο φαινόμενο της εμφάνισης λύκων αυτή την χρονική περίοδο, σε κατοικημένη περιοχή,  η πρώτη εκτίμηση του υπευθύνου Νίκου Παναγιωτόπουλου από την ομάδα διάσωσης άγριων ζώων του Αρκτούρου κάνει λόγο για πιθανή αποκοπή από την αγέλη, αν και σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να βρεθεί η ομάδα διάσωσης  επιτόπου για να καταγράψει τα στοιχεία. Σε ότι αφορά στη χρονική περίοδο που εμφανίστηκαν  όπως σημείωσε μπορεί να συμβεί.

Πάντως οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμοδίους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα εκφράζοντας τον φόβο τους  και την έντονη ανησυχία τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida