Κοζάνη: Εμφάνιση λύκων σε κατοικημένη περιοχή

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Εμφάνιση λύκων σε κατοικημένη περιοχή

Για εμφάνιση λύκων κάνουν λόγο κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή της Παναγίας και του Αγίου Αθανασίου σε οικισμούς που βρίσκονται περιφερειακά από το κέντρο της Κοζάνης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Εμφάνιση λύκων σε κατοικημένη περιοχήΣύμφωνα με μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν λύκοι, τις βράδυνες αλλά και πρωινές ώρες κοντά στις αυλές των σπιτιών τους και έκδηλη είναι η ανησυχία τους. Μάλιστα όπως καταμαρτυρούν οι κάτοικοι οι λύκοι που εμφανίζονται είναι ένας  έως και δυο, έχουν επιτεθεί σε αδέσποτους σκύλους που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και σε ζώα  οικόσιτα ζώα.

Για το ασυνήθιστο φαινόμενο της εμφάνισης λύκων αυτή την χρονική περίοδο, σε κατοικημένη περιοχή,  η πρώτη εκτίμηση του υπευθύνου Νίκου Παναγιωτόπουλου από την ομάδα διάσωσης άγριων ζώων του Αρκτούρου κάνει λόγο για πιθανή αποκοπή από την αγέλη, αν και σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να βρεθεί η ομάδα διάσωσης  επιτόπου για να καταγράψει τα στοιχεία. Σε ότι αφορά στη χρονική περίοδο που εμφανίστηκαν  όπως σημείωσε μπορεί να συμβεί.

Πάντως οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμοδίους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα εκφράζοντας τον φόβο τους  και την έντονη ανησυχία τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...