Κορωνοϊός: Το χρόνο εξέτασης θα μπορούν να αλλάξουν οι φοιτητές που νοσούν

Κορωνοϊός: Το χρόνο εξέτασης θα μπορούν να αλλάξουν οι φοιτητές που νοσούν

Περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Το χρόνο εξέτασης θα μπορούν να αλλάξουν οι φοιτητές που νοσούν

Κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος σημείωσε πως εντός της ημέρας αναμένεται εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που θα δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές που νοσούν να αλλάξουν το χρόνο της εξέτασης τους σε συνεννόηση με τον καθηγητή τους.

Σε ότι αφορά την εκκένωση κατάληψης του τμήματος βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τις απειλές που δέχεται ο πρύτανης, ο υφυπουργός τόνισε πως απειλείται η ζωή του και έχουν ληφθεί μέτρα για να προστατευθεί ένας λειτουργός που κάνει το καθήκον του.

Τέλος τόνισε ότι ο χώρος μετά την εκκένωση της κατάληψης θα γίνει βιβλιοθήκη για τους φοιτητές.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !