Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοινωνικό μέρισμα: Θα δοθεί σε δικαιούχους ΚΕΑ με αίτηση υπό αναστολή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κοινωνικό μέρισμα σε όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), θα χορηγήσει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Μάλιστα το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί και σε δικαιούχους, των οποίων η αίτηση βρίσκεται υπό αναστολή. Σε ειδικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας, που τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του μητρώου των δικαιούχων, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας θα επισημαίνει ότι το κοινωνικό μέρισμα θα ληφθεί από όλους τους δικαιούχους του ΚΕΑ, ακόμα και εκείνους που η αίτηση τους τελεί υπό αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έχουν προκύψει περίπου 23.000 τέτοιες αιτήσεις και ήδη δόθηκαν οδηγίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για το χειρισμό των υποθέσεων αυτών. Τονίστηκε ότι εμπρόθεσμος χρόνος για την υποβολή δικαιολογητικών ώστε να επαναχορηγηθεί το ΚΕΑ είναι ο μεθεπόμενος μήνας, από εκείνο που πραγματοποιήθηκε η αναστολή.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida