ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί μια νέα αρχή εκπλήρωσης ονείρων και προσδοκιών. Για όσες και όσους δεν πέρασαν στη σχολή πρώτης επιλογής τους, τους προτρέπουμε θερμά να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Κατ’ αρχήν να γνωρίσουν το νέο τους αντικείμενο και να θυμούνται ότι έχουν κι άλλες ευκαιρίες μπροστά τους. Σε όσες και όσους δεν πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής, να γνωρίζετε ότι η ζωή δεν τελειώνει σε αυτές τις εξετάσεις. Τώρα μόλις αρχίζει.  Να αγαπήσετε αυτό που κάνετε – είτε περάσατε είτε όχι – και να το κάνετε με όλη σας την ψυχή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος επιτυχίας. Τον γνωρίζετε άλλωστε καλύτερα από τον καθένα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις βάσεις εισαγωγής σε πολλά τμήματα, ακόμη και κεντρικών Ιδρυμάτων, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ανάγκης να μεταρρυθμιστεί ουσιαστικά και άμεσα, όχι η τρόπος εισαγωγής στα ΑΕΙ, αλλά ολόκληρο το εκπαιδευτικό μοντέλο της χώρας.

 

Κίνημα Αλλαγής

Ν.Ε. Κοζάνης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida