Κικίλιας: Ζητά τήρηση των μέτρων που δεν εφαρμόζει η σύζυγός του

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κικίλιας: Ζητά τήρηση των μέτρων που δεν εφαρμόζει η σύζυγός του

«Να κάνουμε μία προσπάθεια όλοι μαζί να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία», ζήτησε κατά τη σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας ζήτησε απ’ όλους και, κυρίως, από τις ηλικίες 20-50 ετών, «που κινούνται και εργάζονται και γι’ αυτό οδηγούν την πανδημία», να τηρούν τα μέτρα. Παράλληλα κάλεσε όλους να ρίξουν την ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, «γιατί δεν βοηθάει».

Μάλιστα, μίλησε για τους γρήγορους ρυθμούς των εμβολιασμών, ανακοινώνοντας ότι σήμερα έγιναν 24.578 εμβόλια και συνολικά 1.182.082, με το ποσοστό κάλυψης του πληθυσμού να έχει φτάσει στο 7,62%.

Σιγή ιχθύος για Μπαλατσινού

Πάντως, παρότι ο κ. Κικίλιας σε πολλά σημεία της συνέντευξης Τύπου ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, δεν έκανε καμία αναφορά (σ.σ. ούτε, βεβαίως, ερωτήθηκε), γιατί η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, όπως αποδεικνύεται από σχετικές φωτο, δεν τα τήρησε, συμμετέχοντας πριν μερικές ημέρες σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο.

Παράλληλα, μετά και τις αλχημείες της περασμένης Δευτέρας από το υπουργείο Υγείας, ο κ. Κικίλιας δεν έδωσε, βεβαίως, στοιχεία για τους μέχρι τώρα εμβολιασμούς ανά ηλικία, επαγγελματική ομάδα κλπ.

Yπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.633, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...