Κικίλιας: Σοβαρή η κατάσταση σε Κοζάνη και Δυτική Αττική – Οι «κόκκινες» περιοχές της Ελλάδας

Κικίλιας: Σοβαρή η κατάσταση σε Κοζάνη και Δυτική Αττική – Οι «κόκκινες» περιοχές της Ελλάδας

Περιεχόμενο

Το μήνυμα του υπουργού Υγείας

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε πως η κατάσταση στον νομό Κοζάνης και στη Δυτική Αττική κρίνεται σοβαρή. Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Επιτροπή των Επιδημιολόγων.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως τα περισσότερα κρούσματα τις τελευταίες 7 ημέρες ανά 100.000 κατοίκους εντοπίζονται στους νομούς: Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας, Λάρισας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !