Καστοριά : Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καφές- Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Καστοριά : Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καφές- Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Καστοριά : Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καφές- Έκκληση για οικονομική βοήθεια


 

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καφές, πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Λιμναίοι Καστοριάς και αθλητής ΑμέΑ με σημαντικές επιτυχίες και μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ο οποίος βρισκόταν στη Γερμανία, σε επίσκεψη συγγενικού του προσώπου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η οικογένεια του, χρειάζεται βοήθεια για την μεταφορά της σορού από τη Γερμανία, γιατί όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση χρειάζονται αρκετά χρήματα, τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν.

Η συγκέντρωση των 4000,00 ευρώ που απαιτούνται για τη μεταφορά της σωρού του Δημήτρη Καφέ, πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Λιμναίοι Καστοριάς, γίνεται μέσω ιστοσελίδας, η οποία κοινοποιείται ήδη στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 714,00 ευρώ.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση του  στο προφίλ του εκλιπόντος στο facebook.

Η ανάρτηση του γιου του:

Ο πατέρας μου με επισκέφτηκε μετά από 20 χρόνια στη Γερμανία, και ξαφνικά αρρώστησε πολύ και διαγνώστηκε με καρκίνο. Δυστυχώς, μετά από αρκετές εβδομάδες χημειοθεραπείας, έχασε τον αγώνα.

Ήταν η τελευταία του επιθυμία να ταφεί στην πατρίδα του (Ελλάδα).

Αλλά δυστυχώς η μεταφορά και η ταφή είναι πολυέξοδη και προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο μερικά χρήματα για να εκπληρώσω την τελευταία του επιθυμία.”

Χρυσοβαλάντης Καφές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!