ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή

Κανένα Εργοστάσιο κλειστό! Τι δεν καταλαβαίνετε; (γράφει η Χαρίκλεια Μητρούδη)

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα δώσετε λόγο μην το παραβλέπεται, όσοι λάβατε θέσεις εξουσίας θα δώσετε λόγο, γιατί για να ωφελήσετε τον τόπο τις λάβατε κι όχι για να τον βλάψετε! Μην ξεχνάτε τα χρέη, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις σας!!! Δεν είστε σε θέσεις εξουσίας για να κάνετε τρυφηλή ζωή αλλά για να εκπροσωπήσετε επάξια τον Λαό που σας βοήθησε να είστε εκεί!!!

   Το λοιπόν, κανένα εργοστάσιο κλειστό, καμία καταστροφή παραγωγικών μας μονάδων, καμμία εκτέλεση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΫ-ΔΕΗ, καμμία καταστροφή Βουνών, Δασών, Κάμπων-Χωραφιών, κανένα ξεπούλημα ΓΗΣ και ΝΕΡΟΫ!!! Αποδείξτε πως είστε ικανοί εκπρόσωποι του Λαού και πως δεν ανήκετε στους βγαλμένους απ’τα πανέρια με τις οχιές τις δηλητηριώδεις!!!

   Προχωρήστε τώρα στην κινητοποίηση του κόσμου για να υπερασπιστεί τα περιουσιακά του στοιχεία, ανακοινώστε πως δεν θα σφαγιαστεί η περιοχή, εκδιώξτε τους εγκληματίες των Α.Π.Ε., ενημερώστε τους αλίτ των σαλονιών του κέντρου πως θα παύσει η ηλεκτροδότηση τους μέχρι να υπερασπιστούν το Εθνικό Ενεργειακό μας Καύσιμο-τον Λιγνίτη και μέχρι να πάρουν πίσω ότι προδοτικό και εγκληματικό χωρίς εμάς αλλά για’μας και μ’ελαφρά την καρδία τους αποφασίσανε, θυμίστε τους πως υπηρετούν των Ελληνικό Λαό και αν δεν είναι σε θέση να το κάνουν να αποχωρήσουν απ’την Χώρα μας!!!

   Κανένα Εργοστάσιο κλειστό, τίποτα απ’όσα με κόπους και θυσίες και από άξιους προγόνους μας χτίστηκε, στήθηκε, ανοίχτηκε, δημιουργήθηκε να μην αδιάφορα γκρεμιστεί, ριχτεί, κλειστεί, καταστραφεί!!! Όλοι σε θέσεις εξουσίας θα δώσετε λόγο αργά ή γρήγορα μην το λησμονείτε, γρηγορείτε!!! Κανένα Εργοστάσιο κλειστό, ακόμη δεν το καταλαβαίνετε;

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.