Και επίσημα «απομακρύνεται» η 7η Δεκεμβρίου για άρση του Lockdown, ανοίγουν σύντομα τα κομμωτήρια

Και επίσημα «απομακρύνεται» η 7η Δεκεμβρίου για άρση του Lockdown, ανοίγουν σύντομα τα κομμωτήρια

Περιεχόμενο

Την παράταση του lockdown και μετά τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε πως τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν μία σταθεροποίηση της πανδημίας στη χώρα μας. Επιπλέον, ανέφερε πως στόχος είναι ο πλήρης εμβολιασμός του πληθυσμού έως τον Ιούνιο, με τους πρώτους να εμβολιάζονται μέσα στον Δεκέμβριο.

Για το τι θα ανακοινωθεί πρώτα παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπου θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας.

Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται ότι ακόμη είναι υπό εξέταση η σειρά με την οποία θα ανοίξουν σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση. Τέλος, είπε ότι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν σύντομα.

LOCKDOWN

Μέχρι αργά απόψε, εξάλλου, αναμένονται στο Μαξίμου οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της πορείας προς τα Χριστούγεννα, καθώς οι τοποθετήσεις των ειδικών θα αποτελέσουν την μήτρα των κυβερνητικών αποφάσεων, όπως εξήγησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο ίδιος σημείωσε πως «τα δεδομένα θα δείξουν πώς θα γίνει με ασφάλεια το άνοιγμα τομέων της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας» και ξεκαθάρισε ακόμη ότι «οι ημερομηνίες δεν βοηθούν» τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !