Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Instagram: Όλα αλλάζουν – Το νέο είδος story και οι εκπλήξεις που έρχονται (video)

Instagram: Όλα αλλάζουν – Το νέο είδος story και οι εκπλήξεις που έρχονται (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Instagram: Όλα αλλάζουν – Το νέο είδος story και οι εκπλήξεις που έρχονται (video)

ημαντικές αλλαγές που θα εστιάζουν πλέον στα βίντεο και λιγότερο στις φωτογραφίες, προανήγγειλε ο επικεφαλής του Instagram, κάνοντας γνωστό ότι θα υπάρχει και μια μεγάλη αλλαγή που αφορά στα περίφημα stories.

Ειδικότερα, ο Adam Mosseri, σε βίντεο που ανήρτησε λέει μεταξύ άλλων: «το Instagram δε θα είναι πλέον μία εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών. Θα εξερευνά νέους τομείς, όπως δημιουργοί περιεχομένου, video, ψώνια και μηνύματα».

Περιεχόμενο video στους χρήστες θα είναι πλέον διαθέσιμο ακόμα και από δημιουργούς που δεν ακολουθούν, ενώ οι κλασσικές τετράγωνες φωτογραφίες, μέσω των οποίων όλοι γνωρίσαμε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα μείνουν, σε λίγο καιρό, μια απλή ανάμνηση.

Όπως φαίνεται, το Instagram ακολουθεί σε ένα βαθμό την τάση για κινούμενη εικόνα, κάνοντας βήματα ανάλογα με αυτά που υιοθέτησαν οι πλατφόρμες Twitter και TikTok.

Το νέο χαρακτηριστικό με το όνομα «Exclusive Stories» θα αφορά σε αυτά που θα προβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη που πληρώνουν για να τα δουν.

Έτσι, αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής σε κάποιον χρήστη, θα βλέπει ένα μήνυμα που θα τον ενημερώνει πως μόνο αν γίνει μέλος θα μπορέσει να δει το συγκεκριμένο story.

 

Πηγή: Instagram

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida