«Ικανοποίηση αιτήματος του ΤΕΕ/ΤΔΜ ένταξης επιλαχόντων στο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021” από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΤΕΕ /Τμ. Δυτικής Μακεδονίας : Αναστολή στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των Μηχανικών - Ελεύθερων Επαγγελματιών. - Επιστολή στο Υπουργείο Εργασίας

«Ικανοποίηση αιτήματος του ΤΕΕ/ΤΔΜ ένταξης επιλαχόντων στο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021” από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας»

 

Ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα, που με επιστολή/παρέμβασή του, πρωτοστατώντας, ανέδειξε και έθεσε επιτακτικά, έγκαιρα και έγκυρα το σύνολο της Διοίκησης του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσονται ως καταρχήν επιλέξιμοι και οι 47.433 επιλαχόντες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Έτσι, ο προϋπολογισμός του «Εξοικονομώ 2021», σύμφωνα με το Υπουργείο, αυξάνεται κατά 591,7 εκατ. ευρώ και ανέρχεται συνολικά σε 1,2 δισ. Ευρώ.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι στο σύνολό τους  οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι πλέον 87.578 νοικοκυριά σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ για τη Δυτική Μακεδονία σημαίνει ότι εντάσσονται στο πρόγραμμα επιπλέον 720 νοικοκυριά (495 στο Ν. Κοζάνης και 225 στο Ν. Καστοριάς) και οι ωφελούμενοι ανέρχονται πλέον συνολικά σε 4.117 νοικοκυριά. Ο συνολικός προϋπολογισμός για τη Δυτική Μακεδονία αυξήθηκε κατά περίπου 10 εκατ. και ανέρχεται πλέον στα 57 εκατ. περίπου.

 

Το ΤΕΕ/ΤΔΜ, ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο,  προς όφελος όλων των μελών του και της κοινωνίας, θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!