Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου ενημερώνει για την έλευση και υποδοχή στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους εκ της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

Την περασμένη Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 η Ενορία του χωριού Αγίου Χαράλαμπου είχε την ευλογία και την τιμή να φιλοξενήσει από το πρωί έως και το μεσημέρι στον ομώνυμο Ιερό Ναό της το Τίμιοάφθαρτο χέρι του Ιερομάρτυρος Αγίου Χαραλάμπου.


Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Ιερό άφθαρτο χέρι του Αγίου Χαραλάμπου υποδέχτηκαν και συνόδεψαν πολλοί Ιερείς και πλήθος κατοίκων του χωριού και της περιοχής, όπου προσήλθαν εκεί για να το προσκυνήσουν και να συμμετέχουν στην παράκληση που τελέστηκε.

Η Νεολαία του Αγίου Χαραλάμπου συνέβαλε και βοήθησε σε ότι χρειαζόταν, τόσο κατά την προετοιμασία της υποδοχής και κατά την διάρκεια της προσέλευσης του κόσμου, όσο και στην συνέχεια έπειτα από το τέλος της προσκύνησης.

Όπως αποδείχτηκε, οι λίγες ώρες που διέμεινε εκεί το άγιο χέρι του Αγίου δεν ήταν αρκετές γιατί ενώ είχε αναχωρήσει, πλήθος κόσμου και πιστών κατέφθαναν στον Ιερό Ναό για να το προσκυνήσουν.
ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ :  Σάββατο 08 – 04 – 2017Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου ΚοζάνηςEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου ΚοζάνηςEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!