Η σπουδαιότητα του support στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop μικρών επιχειρήσεων

Η σπουδαιότητα του support στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop μικρών επιχειρήσεων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η σπουδαιότητα του support στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop μικρών επιχειρήσεων

Η σπουδαιότητα του support στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop μικρών επιχειρήσεων

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είναι φυσικό προβλεπόμενο να προκύψουν θέματα που δεν υπολογίζατε, ή που δε μπορείτε να λύσετε μόνοι σας. Ας δούμε ποια είναι κάποια προβλήματα που δε χρειάζεται να επωμιστείτε εσείς αν διαθέτετε την υπηρεσία support.

Ενημέρωση λογισμικού ιστοσελίδας

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος συστήματος διαχείρισης περιεχομένου με άλλα λόγια πραγματοποιήσατε την κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress, Joomla  ή οποιοδήποτε είδος script όπως η PHP, πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένα. Το WordPress συνήθως ενημερώνεται αυτόματα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστεί να ενημερωθεί χειροκίνητα.

Βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας

Γνωρίζατε ότι το 25% των χρηστών εγκαταλείπουν ένα site αν χρειάζονται περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί; Η φόρτωση της σελίδας είναι προφανώς ένα σημαντικό μέρος του UX (user experience). Ωστόσο, τείνουμε να το παραβλέπουμε. Μια υπηρεσία υποστήριξης θα ελέγχει και θα εξασφαλίζει την ταχύτητα για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Διόρθωση σφαλμάτων HTML

Ο κώδικας HTML δεν είναι εύκολος, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τίποτα για την κωδικοποίηση ιστότοπου. Πρέπει να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί άψογα. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό σφάλμα θα μπορούσε, σαν ντόμινο, να οδηγήσει σε μια σειρά προβλημάτων.

Διασφάλιση συνέπειας σχεδιασμού σε όλες τις σελίδες

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να λειτουργεί σωστά σε όλες τις πιο πρόσφατες εκδόσεις μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης όπως το Chrome, το Safari, το Firefox, κ.λπ. Αυτά τα προγράμματα περιήγησης ενημερώνονται συχνά και αν το website σας δεν προσαρμόζεται στις ενημερώσεις, ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά.

Διόρθωση κατεστραμμένων συνδέσμων

Κάθε σύνδεσμος στο site σας πρέπει να οδηγεί ακριβώς στο σωστό μέρος, αλλά μερικές φορές οι σύνδεσμοι μπορεί να “σπάσουν”. Ένα άλλο website ή resource με το οποίο συνδεθήκατε νωρίτερα μπορεί να εξαφανιστεί, μια σελίδα στον ιστότοπό σας μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ή να μετακινήσετε μια ανάρτηση.

Κρατήστε την ιστοσελίδα σας αψεγάδιαστη

Η δουλειά των ειδικών δεν τελειώνει με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αφού πάντα χρειάζεστε υποστήριξη στα μετέπειτα βήματα. Η ομαλή λειτουργία του site σας είναι αποτέλεσμα μικρών ενεργειών maintenance και support, που σίγουρα θα χρειαστείτε.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τιμές κατασκευής e-shop και άλλων εφαρμογών διαδικτύου.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida