Η οδική ασφάλεια των παιδιών και το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε  πρώτης προτεραιότητας θέμα για την χώρα και την ευρύτερη περιοχή μας , έχει αναχθεί  η  οδική ασφάλεια των παιδιών στα οχήματα και τα δίκυκλα, η οποία μεταξύ άλλων  συνδέεται με την σωστή οδηγική συμπεριφορά και την πιστή εφαρμογή των κανόνων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

 

Εκατοντάδες παιδιά  χάνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο την ζωή τους από τροχαία με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και αντίστοιχα εκατοντάδες παιδιά τραυματίζονται θανάσιμα ή μένουν παράλυτα και ακρωτηριάζονται, κάθε χρόνο στην χώρα μας.

 

Η ασφάλεια και η προστασία των παιδιών, πρέπει να αποτελέσει ουσιαστικό ζήτημα για όλους μας, προκειμένου να υπάρξουν θετικά πρότυπα, ώστε να τηρούνται καθολικά  τα σχετικά μέτρα που έχουν αποφασισθεί, ακόμη και σε ότι αφορά την  αποφυγή  του καπνίσματος από τους επιβαίνοντες, με παιδιά στο αυτοκίνητο.

 

Η σωστή κυκλοφορίας μας ως οδηγοί και πεζοί, θεωρείται ζήτημα πρώτης προτεραιότητας  και το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της

AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Πτολεμαϊδας-Φλώρινας,  δηλώνει  ότι  είναι στην διάθεση οποιουδήποτε φορέα  και υπηρεσίας  στη  Δυτ.Μακεδονία ,  για συνεργασία  και συμμετοχή σε σχετικές  πρωτοβουλίες  που θα  αφορούν την οδική ασφάλεια και την  μείωση των τροχαίων, με την παράλληλη προστασία των παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida