Η Νομαρχιακής Επιτροπή Κοζάνης κοντά στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η Νομαρχιακής Επιτροπή Κοζάνης κοντά στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Η Νομαρχιακής Επιτροπή Κοζάνης κοντά στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας.

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του Κινήματος πραγματοποίησε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειο Νοσοκομείου Κοζάνης προσφέροντας δώρα στους μικρούς ασθενείς. Επιπλέον, σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου έστειλε δώρα στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων του Δήμου Κοζάνης, δείχνοντας έμπρακτη υποστήριξη σε  ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

 

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, τα στελέχη του Κινήματος ενημερώθηκαν από την Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής κα Λιάνα Κατερίνα για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική, μεταφέροντας  την στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στις εργαζόμενες και τους εργαζομένους της.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Νομαρχιακής Επιτροπή Κοζάνης κοντά στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Νομαρχιακής Επιτροπή Κοζάνης κοντά στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή

Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...