Η νέα εποχή Χρυσοχοΐδη: Αστυνομικοί πέφτουν με τις μηχανές σε διαδηλωτές [βίντεο]

Περιεχόμενο

Το νέο δόγμα Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη εφαρμόστηκε στην πράξη στις χθεσινές διαδηλώσεις. Ντοκουμέντα εκθέτουν την κυβέρνηση για το όργιο καταστολής.

Σε πλήρη εφαρμογή έθεσε από χθες η κυβέρνηση το νέο δόγμα Χρυσοχοΐδη, με τις ευλογίες Μητσοτάκη, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες και τα ντοκουμέντα για το όργιο αστυνομικής καταστολής και την απρόκλητη επίθεση στους διαδηλωτές.

Βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα thepressproject καταγράφει ξεκάθαρα τη στιγμή που μία διμοιρία αστυνομικών με μηχανάκια πέφτει πάνω σε μπλοκ διαδηλωτών στην οδό Ρήγα Φεραίου στα Προπύλαια.

 

Βίντεο από την ίδια επίθεση δημοσίευσε και στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος της ΓΕΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

https://www.facebook.com/georadam/videos/2903849503045615/

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος έσπευσε χθες να προστατεύσει τους «εκλεκτούς» του με τις στολές, καλείται τώρα να απαντήσει για το ποιοι είναι «τραμπούκοι-δολοφόνοι», λέξεις που χρησιμοποίησε με χαρακτηριστική ευκολία κατά διαδηλωτών από το βήμα της Βουλής.

Τα βίντεο αυτά, άλλωστε, θυμίζουν παλαιότερες εποχές, όταν στελέχη της ομάδας ΔΕΛΤΑ έπεφταν πάνω σε διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας τραυματίζοντας κόσμο. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο βαρύτατος τραυματισμός της αγωνίστριας του αντιδικτατορικού αγώνα Αγγελικής Κουτσουμπού.

 

efsyn

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !