Η COSMOTE φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το 5G

Η COSMOTE φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το 5G

Περιεχόμενο

Η COSMOTE έφερε πρώτη στην Ελλάδα το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, προχωρώντας στην εμπορική διάθεση δικτύου 5G σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις στην Ελλάδα, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 1Gbps. Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, η COSMOTE εξελίσσει το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα για να προσφέρει πρώτη στους συνδρομητές της υπηρεσίες 5ης γενιάς, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας.

H πρώτη βιντεοκλήση μέσω δικτύου 5G στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον CEO του Ομίλου Deutsche Telekom, κ. Tim Höttges, την επικεφαλής της Deutsche Telekom για την Ευρώπη, κα Dominique Leroy και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !