Η Ανακοίνωση της Thessaloniki-brand, σχετικά με τα ”παρατράγουδα” στο χθεσινό Δ. Συμβούλιο Εορδαίας για το Φεστιβάλ Καντίνας

Πτολεμαΐδα: Ακυρώνεται το Canteen Festival

Περιεχόμενο

Παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και θα θέλαμε να πάρουμε δημόσια θέση ώστε να διευκρινιστούν οι όποιες λανθασμένες εντυπώσεις ή τυχόν παραπληροφόρηση.

Η «Κοινωνία & Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο Thessaloniki Brand, είναι μια Αστική ΜΗ κερδοσκοπική οργάνωση και κατά συνέπεια, όποια συζήτηση γίνεται για κερδοφορία είναι άκυρη, διότι δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο σύμφωνα με το Νόμο.

Συγκεκριμένα, η Thessaloniki-brand, έχει μέσω των δράσεων της και Κοινωνική συνεισφορά, αφού έχει αποφασισθεί τα ετήσια έσοδα του ταμείου από την συγκέντρωση χρημάτων, να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρίας, στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε. Ακόμη, θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε πως οποιαδήποτε συνεισφορά και συνεργασία, ανεξαρτήτως ποσού, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για την συνέχιση του έργου μας, θυμίζοντας πως είμαστε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Μ.Κ.Ο.) και τα κέρδη μας επενδύονται αποκλειστικά στους ανωτέρω κοινωνικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα, θα απασχοληθούν για λίγες ημέρες, πάνω από 20 άτομα με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, πάνω από 50 επαγγελματίες – προμηθευτές, ενώ θα υπάρξουν γύρω στις 100 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής. Επίσης, σημαντική θα είναι η ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού, αφού η συγκεκριμένη μεγάλη εκδήλωση είναι ακριβώς αυτό και συγχρόνως θα υπάρξει τεράστια προβολή και διαφήμιση της πόλης πανελλαδικά, δεδομένου ότι το Φεστιβάλ Καντίνας κινείται σε ολόκληρη τη χώρα και μιλούν για αυτό μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σε κάθε πόλη, επιδιώκουμε συνεργασίες με τοπικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και εργαζόμαστε χωρίς αποκλεισμούς, αφού υπάρχει πλήρη αστική ασφάλεια και συγκεκριμένος κανονισμός λειτουργίας.

Ξεκινήσαμε από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, συνεχίσαμε στους Δήμους Ορεστιάδας, Δράμας, Βόλου, Ιωαννίνων, Λαγκαδά και ετοιμαζόμαστε μετά την Πτολεμαΐδα για Δήμο Θέρμης, Λευκάδας, Σερρών και Καστοριάς. Παντού και πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα από την είσοδο στο Φεστιβάλ θα διατεθούν στην Πανελλήνια Κοινωνική-Φιλανθρωπική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, θα ενισχύσει ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη από τον Δήμο της Εορδαίας. Ήδη είμαστε σε επαφή με Σύλλογο ΑΜΕΑ της περιοχής, όπου μετά τη λήξη του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί η δωρεά.

Σας περιμένουμε όλους, θα χαρούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε και να γνωριστούμε. Ελάτε να γευτείτε απίθανες γεύσεις παραδοσιακές και σύγχρονες, να διασκεδάσετε με το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα και να αφήσετε πίσω σας για λίγες μέρες προβλήματα της καθημερινότητας.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε έναν νέο θεσμό που έρχεται για να μείνει για πάντα στη όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας με τους ωραίους και φιλόξενους ανθρώπους της.

 

Λευτέρης Καλλινικίδης

Πρόεδρος Thessaloniki Brand

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !