Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Green Pass και για τις εσωτερικές μετακινήσεις από νομό σε νομό

Green Pass και για τις εσωτερικές μετακινήσεις από νομό σε νομό

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Green Pass και για τις εσωτερικές μετακινήσεις από νομό σε νομό

 

Από την άρση, στην αυστηροποίηση μέτρων φαίνεται να κινείται η Κυβέρνηση με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων να εισηγείται αυστηρότερους ελέγχους για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις

Εισήγηση για την καθιέρωση της χρήσης του green pass και για τις εγχώριες μετακινήσεις, αναμένεται να ανακοινώσει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων η οποία συνεδριάζει σήμερα. Το green pass που τέθηκε από σήμερα σε εφαρμογή και πανευρωπαϊκά, εξετάζεται πλέον ως μέτρο και για τις εσωτερικές μετακινήσεις καθώς φαίνεται πως η διασπορά του κορονοϊού και δη της Μετάλλαξης Δέλτα ανησυχεί έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται να μετακινούμαστε με green pass σε υπερτοπικές μετακινήσεις, δηλαδή από νομό σε νομό. Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις και αυτές θα αφορούν σ’ εκείνους που μετακινούνται καθημερινά για την εργασία τους.

Ειδικότερα, οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρειάζεται η επίδειξη green pass για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό και με τρένα και με λεωφορεία, είτε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες εμφανίζονται προβληματισμένοι καθώς αυξάνεται το ιικό φορτίο σε Μύκονο, Σποράδες, Ικαρία, Ρέθυμνο, Ρόδο και Τήνο και εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα παραπάνω θα ανακοινωθούν το απόγευμα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της επιδημίας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida