Γιώργος Αδαμίδης: «Ευχαριστούμε πολύ κύριε Σωτήρη δεν θα πάρουμε. Μπορούμε και μόνοι μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.»

Γιώργος Αδαμίδης: «Ευχαριστούμε πολύ κύριε Σωτήρη δεν θα πάρουμε»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επαναφέρουν τον 《Σωτήρα》 να μας ενημερώσει για τον covid 19 γιατί ο Nick the hard δεν τα κατάφερε. Να μας πει ότι η χρήση της μάσκας ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη, Αλλά τώρα που έχουν προμηθευτεί οι Νταβέληδες- Όχι λήσταρχοι- οι επενδυτές βρε από την Λάρισα, τώρα είναι υποχρεωτική και στα σχολεία. Βεβαίως εξαιρείται η Αγία οικογένεια του Μωυσή αφού αυτοί μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι όπως θέλουν. Να εγκαινιάζουν και να συγχρωτίζονται όπως θέλουν είτε στην Ομόνοια, είτε στο μετρό ή όπου αλλού γουστάρουν και Βεβαίως μπορούν να καλούν όλους τους τουρίστες Χωρίς καμία απολύτως προστασία. Γιατί η Ελλάδα είναι έτοιμη και τους περιμένει όλους Ευχαριστούμε πολύ κύριε Σωτήρη δεν θα πάρουμε. Μπορούμε και μόνοι μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Φοράμε μάσκες κρατάμε αποστάσεις είμαστε αλληλέγγυοι στηρίζουμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Πηγή fb:Γιώργος Αδαμίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida