Γ.Γ ΕΟΤ: Τι “δείχνει” το Πιστοποιητικό εκτός του εμβολιασμού (video)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γ.Γ ΕΟΤ: Τι “δείχνει” το Πιστοποιητικό εκτός του εμβολιασμού (video)

Τo Πιστοποιητικό που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύει όχι μόνο αν κάποιος έχει εμβολιαστεί, αλλά και αν έχει νοσήσει από κορονοϊό ή αν έχει περάσει αρνητικό τεστ, διευκρίνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, επομένως “διευκολύνει μετακίνηση κι εκείνων που ενδεχομένως δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν, αλλά έρχονται στην Ελλάδα”.

Ουσιαστικά, δεν είναι Πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλα υγείας, κάτι που δεν είχαμε πέρυσι και το πληρώσαμε πολύ ακριβά, ανέφερε  κ. Φραγκάκης μιλώντας για πράσινο φως στην έγκαιρη  και ασφαλή εναρξη της τουριστικής περιόδου.

Εκτός από χώρες -μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αρχή για διμερείς συμφωνίες έγινε από τον Πρωθυπουργό με το Ισραήλ,  πριν από ένα μήνα και στο ίδιο μοτίβο  ακολουθούν κι άλλες τρίτες χώρες όπως η Βρετανία και η Ρωσία με οδικό χάρτη τα μέσα Μαΐου.

Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε ζήτηση και η καλή προοπτική φαίνεται από τις πρώτες κρατήσεις. Αλλά  θα στηριχτούμε στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής μέχρι το  μαζικό κύμα, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Η  ελληνική πλευρά κατάφερε να πείσει την Ε.Ε και φτάσαμε στη χθεσινή ημέρα δικαίωσης για την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί να διαμορφώνει εξελίξεις, επεσήμανε ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...