Γ. Αμανατίδης: Υιοθετήθηκε η καινοτόμα πρόταση για τα ΑμεΑ “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γ. Αμανατίδης: Μετά από συνεχείς προσπάθειες η ΡΑΕ χορήγησε Άδειες Διανομής φυσικού αερίου

Γ. Αμανατίδης: Υιοθετήθηκε η καινοτόμα πρόταση για τα ΑμεΑ “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία”

 

Στη συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, την Πέμπτη 02/12/2021, ενημερώθηκε ότι, η πρόταση που έστειλε τον Μάρτιο 2020 και είχε στο επίκεντρο τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με διακριτικό τίτλο “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία” υποβλήθηκε από την κα Υφυπουργό και εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Υπό το πρίσμα αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), η υλοποίηση της πρότασης αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα καθώς θα κάνει πράξη το στόχο για “πρόσβαση παντού” και θα ενισχύσει την ποιότητα ζωής των ΑμεΑ.

Ευχαριστίες στην Υφυπουργό κα Δόμνα Μιχαηλίδου για την υιοθέτηση της πρότασης, στη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Νάτσιου, στο Συντονιστή της παραπάνω Γραμματείας και Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μέλος του Συλλόγου Παραπληγικών κ. Σοφοκλή Αλέπη, στο Γραμματέα Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Λολίτσα για τη συμβολή τους.

Σύνοψη της πρότασης παρουσιάζεται (εδώ)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!