Γ. Αμανατίδης: Υιοθετήθηκε η καινοτόμα πρόταση για τα ΑμεΑ “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία”

Γιώργος Αμανατίδης: “Στήριξη του κλάδου της αλιείας στη λίμνη Πολυφύτου”

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Γ. Αμανατίδης: Υιοθετήθηκε η καινοτόμα πρόταση για τα ΑμεΑ “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία”

 

Στη συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, την Πέμπτη 02/12/2021, ενημερώθηκε ότι, η πρόταση που έστειλε τον Μάρτιο 2020 και είχε στο επίκεντρο τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με διακριτικό τίτλο “Προσβάσιμη – Φιλική Κατοικία” υποβλήθηκε από την κα Υφυπουργό και εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Υπό το πρίσμα αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), η υλοποίηση της πρότασης αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα καθώς θα κάνει πράξη το στόχο για “πρόσβαση παντού” και θα ενισχύσει την ποιότητα ζωής των ΑμεΑ.

Ευχαριστίες στην Υφυπουργό κα Δόμνα Μιχαηλίδου για την υιοθέτηση της πρότασης, στη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Νάτσιου, στο Συντονιστή της παραπάνω Γραμματείας και Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μέλος του Συλλόγου Παραπληγικών κ. Σοφοκλή Αλέπη, στο Γραμματέα Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Λολίτσα για τη συμβολή τους.

Σύνοψη της πρότασης παρουσιάζεται (εδώ)

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida