Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Από 12 Ιουνίου στις 01:30 πάει το ωράριο και ανοίγει η μουσική

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Από 12 Ιουνίου στις 01:30 πάει το ωράριο και ανοίγει η μουσική

Περιεχόμενο

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Από 12 Ιουνίου στις 01:30 πάει το ωράριο και ανοίγει η μουσική

Άρση μέτρων: Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου, εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Επιπλέον από την 1 Ιουλίου οι επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε την κατάργηση του ωραρίου κυκλοφορίας, επίσης το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης καθώς και την αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων σε 300.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr, υπήρξε διαφωνία μεταξύ των ειδικών για το εάν θα πρέπει σε δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων να υπάρχει μουσική.

Μάλιστα για το εν λόγω ζήτημα θα προβεί σε ανακοινώσεις ο υφυπουργός Πολιτική Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση, ο οποίο και θα εξειδικεύσει τα μέτρα.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !