Επιστροφή στα θρανία: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Επιστροφή στα θρανία: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Επιστροφή στα θρανία: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Οι μαθητές θα φορούν μάσκα;

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων. Οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες, και το καλοκαίρι σε λίγες ημέρες θα φαντάζει παρελθόν. 

Όπως δήλωσε πρόσφατα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τα σχολεία θα ανοίξουν στις 12 Σεπτεμβρίου με την «καλύτερη δυνατή συνθήκη ανθρώπινου δυναμικού όλων των εποχών». Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά συνήθως στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, επειδή η συγκεκριμένη ημερομηνία πέφτει φέτος Κυριακή, θα ανοίξουν την αμέσως επόμενη, δηλαδή τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξουν νέα μέτρα;

Άγνωστο παραμένει εάν οι μαθητές θα πρέπει να πραγματοποιούν διαγνωστικούς ελέγχους, και εάν θα υπάρχει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα το ζήτημα της υποχρεωτικότητας. Το σίγουρο είναι ότι, και οι μαθητές θα κληθούν να κάνουν επιπλέον δόση εμβολίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι μάσκες θα εφαρμοστούν όπως και την περασμένη χρονιά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!