Επιστολή της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. στον ΕΛΓΑ για τον αποκλεισμό των Γεωπόνων Τ.Ε. στον διαγωνισμό για τις 140 θέσεις υπαλλήλων

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Επιστολή της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. στον ΕΛΓΑ για τον αποκλεισμό των Γεωπόνων Τ.Ε. στον διαγωνισμό για τις 140 θέσεις υπαλλήλων

Επιστολή της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. στον ΕΛΓΑ για τον αποκλεισμό των Γεωπόνων Τ.Ε. στον διαγωνισμό για τις 140 θέσεις υπαλλήλων

Η Επιστολή της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. στον ΕΛΓΑ και στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο για τον αποκλεισμό των Γεωπόνων Τ.Ε. στον διαγωνισμό για τις 140 θέσεις υπαλλήλων με απασχόληση έως πέντε (5) μήνες, και την πρόσληψη μόνο Γεωπόνων ΠΕ.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μας σας γνωρίζουμε πως για μια ακόμη φορά αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΕΛΓΑ οι Πτυχιούχοι Γεωπόνοι Τ.Ε. μέλη της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών) .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

  • Επειδή ο αποκλεισμός των Γεωπόνων Τ.Ε. συνεχίζεται και επί των ημερών σας όπως το ίδιο συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια σας ζητούμε άμεσα συνάντηση για το θέμα και παρακαλούμε να μας πείτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει ούτε μία θέση Γεωπόνων Τ.Ε. στον διαγωνισμό για τις 140 θέσεις υπαλλήλων με απασχόληση έως πέντε (5) μήνες.
  • Επειδή ο αποκλεισμός των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. υφίσταται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια είτε με την εφαρμογή του αναχρονιστικού αντιεργατικού και απαράδεκτου όρου εν ελλείψει Γεωπόνων Π.Ε. (π.χ. Δακοκτονία ) είτε με τον πλήρη αποκλεισμό από τις προκηρύξεις μόνιμου η έκτακτου προσωπικού με διαδικασίες ΑΣΕΠ τόσο στο Υπ.Α.Α.Τ. αλλά και σε άλλους δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ-ΔΗΜΟΙ-ΕΛ.Γ.Α.-ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΦΕΤ-ΟΠΕΚΕΠΕ κ.λπ.)
  • Επειδή συνεχίζεται αμείωτα η συντεχνιακή πρακτική από κύκλους εντός του Υπ.Α.Α.Τ. αλλά και εντός συνδεδεμένων με αυτό οργανισμούς και υπηρεσίες, οι οποίοι λειτουργούν ως εντολοδόχοι και αποκλείουν τους συναδέλφους σε μια σειρά από διαδικασίες και επαγγελματικές δραστηριότητες (Γεωργικοί Σύμβουλοι, Επιτροπές του ΥπΑΑΤ, Εκτιμητές ΕΛΓΑ κλπ) ερμηνεύοντας και εφαρμόζοντας την νομοθεσία όπως θέλουν ή όπως τους υποδεικνύεται.
  • Επειδή η επαγγελματική μας δραστηριότητα αποσαφηνίζεται πλήρως στο π.δ. 109/1989 και πρέπει να την εφαρμόσετε

Σας ζητούμε να σταματήσει αυτός ο διωγμός που υφιστάμεθα ως κλάδος και να προχωρήσετε στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου ο αποκλεισμός των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα και να μην επαναληφθεί.

Σε κάθε περίπτωση θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και την ισότιμη συμμετοχή μας στους διαγωνισμούς έκτακτου ή μόνιμου προσωπικού τόσο στον ΕΛΓΑ αλλά και σε οπουδήποτε άλλο φορέα ή οργανισμό του Υπ.Α.Α.Τ.

Περιμένουμε το αίτημα μας για συνάντηση μαζί σας να γίνει άμεσα αποδεκτό και να συνεργαστούμε ώστε να δοθεί οριστική λύση .

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!